Zagreb: Policajac u stanu uzgajao marihuanu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladi zagrebacki policajac uhicen je zbog sadnje indijske konoplje koju su mu kolege pronašli u stanu nakon dojave o provali!

Kako doznajemo, rijec je o 24-godišnjaku koji je zaposlen u jednoj zagrebackoj policijskoj postaji, a u sukobu sa zakonom našao se kada je odlucio posaditi nekoliko stabljika indijske konoplje u improviziranom laboratoriju na ormaru u sobi. Vrlo je vjerojatno da je tu marihuanu uzgajao za vlastite potrebe, a na vlastiti biznis odlucio se zbog previsoke cijene trave na narko tržištu.

Zato je na internetu, i to, kako doznajemo, na web stranicamama Sensy seeds i Pyramid pronašao nacin kako da online kupovinom dode do sjemenki indijske konoplje. I doista, pošiljka je vrlo brzo iz Nizozemske stigla na njegovu kucnu adresu, zajedno s uputstvima o uzgoju. Uz malo truda, improviziranu ventilaciju i postavljene lampe 24-godišnji "cuvar zakona" uspio je uzgojiti šest stabljika indijske konoplje.

No, baš kad je trebao poceti uživati u plodovima vlastitog truda dogodio mu se peh. Naime, netko od susjeda primjetio je otvorena vrata njegovog stana pa je, posumnjavši u provalu, pozvao policiju. Preko Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebacke patrola je odmah upucena na mjesto dojave. Kada su vidjeli obijena i otvorena vrata, plavci su ušli u kolegin stan vjerujuci kako bi još mogli zateci i provalnika na djelu. Medu razbacanim stvarima vrlo su brzo primijetili i zelene biljke koje su jako nalikovale marihuani. Zato je sa sudskim nalogom pretražen stan 24-godišnjeg policajca.

Umjesto prijave za provalu, na kraju je pisana ona za zloporabu droge. Mladi policajac tako je vec na pocetku karijere okaljao svoj ugled, a ubrzo se ce i na sudu morati objašnjavati zašto se upustio u privatni narko biznis.


Podijeli: Facebook Twiter