Zagreb - OTP banka 3:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice "OTP banke" nisu uspjele upisati i trecu uzastopnu pobjedu nakon slavlja protiv "Marsonije" i "Azene". Odbojkašice "Zagreba" bile su ovog puta previsoka prepreka igracicama Borisa Brešcica svladavši ih s 3:1 u susretu 15. kola Superlige igranom u dvorani u Trnskom.

Ovim su porazom Puljanke znatno umanjile izglede za osvajanje petog mjesta uoci play offa buduci da za petoplasiranim "mladostašicama" zaostaju velikih sedam bodova tri kola prije kraja. Prioritetno ce stoga biti sacuvati trenutno šesto mjesto, zadnje koje vodi u doigravanje.

U nedjeljnom su ogledu Puljanke vec tradicionalno bile ravnopravne suparnice, zahvaljujuci dobrim napadima kroz sredinu, do same završnice kad bi im popustila koncentracija na prijemu servisa i to su domace igracice predvodene Becic i Mrkonjic znalacki iskoristile.

Nastupile su Puljanke i ovog puta u oslabljenom sastavu bez prve tehnicarke Vitasovic, te Juric i Tadic, pa je cijeli susret na poziciji tehnicarke odigrala mlada Nika Todorovic, dok je kadetska reprezentativka Nina Matticchio odigrala kao libero.

Iduceg vikenda "bankarke" ce u Pattinaggiu ugostiti posljednji sastav lige, "Grobnican", koji na svom kontu nema nijedan bod.

Dvorana Trnsko. Gledatelja: 50. Suci: Ramic, Jurkovic (oboje Sisak).

ZAGREB: Milunovic, Pastuovic, Rupcic, Becic, Ivanovic, Gagulic (L), Cuic, Marušcec, Vlašic, Mrkonjic, Dobric.

OTP BANKA: Jahn, Šegota, Terlevic, Celija, Slavulj, Todorovic, Dmitrovic, Halilovic, Matticchio (L), Baric.


Podijeli: Facebook Twiter