Zagreb - OTP banka 1:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice OTP banke pobijedile su u srijedu navecer u Trnskom ekipu Zagreba u cetiri seta i tako s ukupnim omjerom 2:1 izborile borbu za peto mjesto u doigravanju protiv Mladosti koja je istovremeno svladala Azenu.

Nakon što su subotnjom pobjedom u Puli izjednacile na 1:1 u dvoboju sa Zagrepcankama u odlucujuci su susret pulske igracice otišle lišene pomoci udarne napadacice Marine Jahn i Anje Šegote, ali to igracicama trenera Brešcica nije smetalo da se ovog puta iz Zagreba vrate s pobjedom.

U pocetnom su setu Puljanke primijenile istu taktiku iz pulskog ogleda, kvalitetnim su servisima i blokom uništile napad domacih odbojkašica i lakocom povele 1:0. U drugom su setu bankarke pale u igri što su Zagrepcanke iskoristile i predvodene Becic izjednacile, a potom vodstvom od cetiri poena ušle u završnicu treceg seta. No, Puljanke se ovoga puta nisu željele predati i furioznom su igrom preokrenule rezultat povevši 2:1 u setovima.

U zadnjoj se dionici igralo poen za poen do samog kraja kad su bankarke imale "deblje živce" i na kraju zasluženo pobijedile. Uz kvalitetan prijem servisa tehnicarka Vitasovic je ravnomjerno rasporedila napadacke akcije na sve suigracice i to se pokazalo pobjednickom formulom.

Dvorana u Trnskom. Gledatelja: 50. Suci: Peslac (Split), Vurušic (Varaždin). ZAGREB: Ivanovic, Becic, Milunovic, Vlašic, Pastuovic, Gagulic, Pavicic, Cuic, Ban, Mrkonjic, Dobric, Marušcec. OTP BANKA: Vitasovic, Dmitrovic, Terlevic, Baric, Celija, Slavulj, Tadic, Todorovic, Vuletic, Ikanovic.


Podijeli: Facebook Twiter