Zagreb - OTP banka 0:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice "OTP banke" za nešto više od sat vremena igre svladale su domacu ekipu "Zagreba" i došle do cetvrte ovosezonske pobjede i nova tri boda. Prvi set ponudio je potpunu dominaciju Puljanki koje su vec do prvog tehnickog time-outa stvorile osjetniju razliku (3:8). Do kraja seta ulaskom kapetanice Jahn ta je razlika i povecana za konacnih i uvjerljivih 14:25.

U drugom setu Puljanke su svoje vodstvo držale samo do prvog tehnickog time-outa (7:8). Nakon toga dolazi do pada u igri Puljanki. Treci set ponudio je takoder slabiju igru Puljanki. Odbojkašice "Zagreba" u par navrata imale su i "plus 42, ali je Jahn svojim dobrim i kvalitetnim rješenjima ponajviše držala prikljucak. Puljanke su do svog prvog vodstva stigle tek u završnici (19:20). Upravo zahvaljujuci Jahn koja je spasila tešku loptu i blokom donijela mec-loptu, Puljanke su na koncu teže od ocekivanja, ali ipak zasluženo došle do slavlja u Zagrebu.

Utakmica 5. kola Prve A lige. Zagreb - OTP banka 0:3 (14:25, 23:25, 21:25). ŠD Trnsko. Gledatelja: 50. Suci: Pavicic (Sisak) i Žužul (Varaždin).

ZAGREB: Marušcek, Tucakovic, Crnic, Mrkonjic, Ivanovic, Placko, Štrbic, Cuic, Gagulic.

OTP BANKA: Radišic, Terlevic, Dudic, Jahn, Licul, Celija, Vitasovic, Dmitrovic, Halilovic, Dogan, Slavulj, Juric.


Podijeli: Facebook Twiter