Zagreb: Nožem i palicom na taksiste Cammea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pomahnitali putnik u vozilu Taxi Cammea nocas je u Cucerju nožem napao vozaca koji je uspio pobjeci, nakon cega je napadac nožem izbo prijatelja s kojim se vozio, a dva sata poslije nekoliko kilometara dalje nepoznati razbojnik palicom je napao drugoga Cammeova taksista i ukrao mu automobil koji je pronaden uništen u jarku.

Napad nožem na taksista u Cucerju, na raskrižju Ulice Micudaji i Prigorske, dogodio se nocas oko dva sata. Taksist je uspio pobjeci, no 21-godišnji napadac nožem je izbo 24-godišnjaka, najvjerojatnije prijatelja s kojim se vozio taksijem iz Borongaja. S njima je u automobilu bila i djevojka koja je pozvala taksi.

U Taksi Cammeu kažu da su mladic i djevojka nakon dolaska na odredište izašli iz automobila. Kako nisu imali novca da plate vožnju, 43-godišnji taksist s drugim je mladicem cekao ispred kuce iz koje 21-godišnjak izišao naoružan nožem te je napao taksista, koji je uspio pobjeci. U automobilu je s njim ostao drugi mladic, koji je nekoliko stotina metara dalje iskocio iz taksija, a tada je pomahnitali 21-godišnjak i njega napao nožem te mu zadao lakše rezne ozljede. Napadac je uhicen oko tri sata.

Nekoliko kilometara dalje i jedan sat poslije nepoznati je razbojnik od drugog taksista Cammea zatražio novac. Vozac se nije opirao, a razbojnik ga je teleskopskom palicom udario po glavi, izbacio iz škode octavije, još ga nekoliko puta udario, sjeo u taksi i pobjegao. Automobil je, znatno oštecen, ubrzo pronaden u jarku uz makadamsku cestu u Dubravi.

Razbojnik je osim utrška iz taksija ukrao uredaj za navigaciju i mobitel. Lakše ozlijedenome 57-godišnjem taksistu pomoc je pružena u Klinickoj bolnici Sestara milosrdnica. Za razbojnikom se traga. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter