Zagreb: Još nepoznat identitet ubojica dviju žena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još uvijek je u bijegu ubojica koji je sinoć u zagrebačkoj Dubravi ubio dvije sestre i teško ozlijedio supruga jedne od njih, a njegov je identitet policiji i dalje nepoznat, izvijestili su danas iz PU zagrebačke.

"Počinitelj je još uvijek nepoznat i zbog počinjenih kaznenih djela ubojstva i pokušaja ubojstva policija za njim intenzivno traga", kazala je Marta Vrdoljak iz odjela za odnose s javnošću zagrebačke policije.

U policiji su odbili nagađati oko mogućeg motiva zločina, ustvrdivši kako je krim-istraživanje u tijeku te se sve informacije provjeravaju.

Novinarima nisu otkrili ni jesu li ubijene i ozlijeđeni bili ranije evidentirani u policiji, kao ni komentirati medijske napise da je navodne probleme sa zakonom imao sin jedne od ubijenih.

Očevid je završen sinoć, na mjestu događaja zasad nije pronađeno vatreno oružje kojim su izvršena ubojstva i ranjavanje, a kako se neslužbeno doznaje u policiji, najvjerojatnije se radi o pištolju.

Nisu potvrđene ni informacije da se ubojica prije no što je počeo pucati u automobilu provezao tom ulicom i trubio, kao i nagađanja oko navodna dva automobila viđena na mjestu događaja.

Nepoznati ubojica sinoć je nešto prije 19 sati u Dubravi na Žutom brijegu iz vatrenog oružja ispalio hitac na 55-godišnju Vukosavu Goranović te ju na mjestu ubio, a zatm je zapucao i prema njezinoj dvije godine mlađoj sestri Milici Zebi te njezinu suprugu Stipi Zebi (51).

Oboje su prevezeni u KB Dubrava, gdje je Stipe Zeba zbog teških ozljeda odmah i operiran, dok je njegova supruga oko 19,45 sati preminula. Dvije su obitelji živjele u odvojenim kućama u istome dvorištu.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku i za počiniteljem se intenzivno traga, kažu u zagrebačkoj policiji. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter