Zagreb CO - Barcelona 26:33

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prvom susretu osmine finala rukometne Lige prvaka Zagreb Croatia osiguranje je u Areni Zagreb izgubio od Barcelone 26:33 (12:17) i prakticki se nakon prve utakmice oprostio od plasmana u cetvrtfinale.

Barcelona je bila bolja u svim segmentima igre i posve zasluženo je stigla do trijumfa. Gosti su vodili od prve do posljednje minute utakmice i njihovo vodstvo niti jednog trenutka nije bilo upitno. Bila je to deseta pobjeda Barcelone u 11 medusobnih susreta protiv Zagreba.

Barca je otvorila utakmicu vodstvom 4:0 i vec tada je bilo vidljivo kako ce Zagreb vrlo teško do pobjede. Prvi gol domacin je zabio tek u šestoj minuti. U 19. minuti utakmice gosti su imali +7 (12.5), a u 23. minuti i osam golova viška (15:7). Do konca prvog dijela Zagreb je uspio smanjiti na pet golova zaostatka (12:17). Zagreb jednostavno nije imao riješenja za brzu Barcinu igru i raspoloženog Danijela Šarica koji je u prvom poluvremenu sakupio cak 15 obrana.

U drugom dijelu Zagreb je bio cvršci i agresivniji, u dva navrata je uspio smanjiti na dva gola minusa (21:23, 22:24), no Španjolci su ubacili u brzinu više i otklonili sve dvojbe oko pitanja pobjednika.


Podijeli: Facebook Twiter