Zagreb ceka Lady Gagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebacka Arena u petak ce konacno dobiti dugoocekivani koncert pop ikone Lady Gage koji ce osim spektakla u Areni postati i jedan poseban modni dogadaj na kojem cemo vidjeti sve oblike "Little Monstersa", kako svoje obožavatelje naziva Lady Gaga.

Naime, poznato je da se njezini fanovi vole odijevati posebno, baš u stilu svog idola, te ce se sigurno u publici vidjeti i limenke u kosi, ludi šeširi, plasticne haljine, a možda se netko usudi doci i sa šniclom na glavi.

"Bit ce to ekstravagantan spektakl koji prelazi granice moguceg. Naime, na krov Arene prvi ce put biti obješeno nevjerojatnih sedamdeset tona opreme koja ce se dopremiti s 28 šlepera i 14 autobusa.

Vrata otvaramo u 18.30 sati, Semi Precious Weapons s nastupom pocinje u 20, a Lady Gaga sat vremena kasnije", kazala nam je Sanja Ajdinovski iz agencije Lupa Promotion koja organizira koncert.

Podsjetimo, glazbenica ce u Zagreb stici u petak iz Belfasta, a boravit ce u jednom poznatom zagrebackom hotelu. Za svoj nastup u Areni tražila je da joj se osigura petsto kilograma leda, cetiri boce kisika te poseban lokot na garderobi u kojoj ce boraviti prije koncerta, a da bi se neometano pripremila za nastup. Za vrijeme boravka u Zagrebu vozit ce se u mercedesu S-klase koji preferira i privatno.

"U prodaji je ostalo još nekoliko stotina ulaznica za parter, i to po petsto kuna, koje se mogu kupiti preko sistema Eventim. Ulaznice, u slucaju da ih još ostane u prodaji, moci ce se kupiti i na dan koncerta na blagajni Arene koja se otvara u devet sati ujutro", rekla je Ajdinovski.


Podijeli: Facebook Twiter