Zadranin nožem ozlijedio Puljanina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetšestogodišnji Mihovil V. s prebivalištem u Zadru, osumnjicen da je u petak oko 17 sati u Ulici Schiavuzzijev prilaz na Verudi Porat nožem ozlijedio godinu dana mladeg Zdravka D. iz Štinjana, još uvijek je na kriminalistickom istraživanju.

Zdravku D. pomoc je pružena u pulskoj Opcoj bolnici gdje su lijecnici konstatirali da je zadobio lakše ozljede na vratu te je nakon pružene pomoci pušten kuci.

Buduci da je obrada slucaja još u tijeku, policija za javnost nema nikakvih službenih informacija o pozadini sukoba, a prema našim saznanjima do sukoba dvojice mladica koji je kulminirao potezanjem kuhinjskog noža došlo je ispred pecenjare Porat.

Policiju su o dogadaju u petak u 17.12 sati izvijestili djelatnici Hitne medicinske pomoci te je na mjestu napada obavljen ocevid, a Mihovil V. je odveden u policijsku postaju.

Zdravko D. vec je jednom bio žrtva napada i to 2008. godine kada ga je u Intersportu u pulskom Mercatoru na radnom mjestu zbog nerašcišcenih odnosa nožem u lijevu potkoljenicu ubo 20-godišnji Puljanin. I tada je, kao i sinoc, zadobio lakše tjelesne ozljede.

Zasad je nepoznato hoce li ovaj dogadaj biti okvalificiran kao pokušaj ubojstva ili kao neko blaže kazneno djelo. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter