Zadrani test za Puljane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz minimalne promjene u sastavu putnika u odnosu na dan ranije najavljeno, momcad pulskog prvoligaša "Istre 1961"  otputovala je jutros na sedmodnevne pripreme na Bjelolasicu. Izuzev Kaliloua Traorea i Dragana Župana koji se ocekujuju za dan-dva, na Bjelolasicu je iz Pule krenuo 21 igrac.

Medu putnicima su bili Robert Lisjak, Hasan Kacic, Dario Mijatovic, Andro Švrljuga, Robert Deak, Mislav Andelkovic, Paolo Grbac, Marko Kepcija, Goran Roce, Igor Lovric, Dalibor Božac, Dalibor Pauletic, Goran Barišic, Marijan Nikolic, Dean Perkovic, Ševko Okic, Dragan Tadic, Nikola Prelcec, Asim Šehic, Tonci Kukoc te još jedan junior, Dean Stojanovic. Naime, on je s prvom momcadi odradio i zimske pripreme, a odlazak na Bjelolasicu je potvrdio tek vecer prije puta, buduci da je na turniru amaterskih momcadi prije nekoliko dana u Umagu zaradio ozljedu zgloba. S momcadi su otputovali treneri Elvis Scoria, Zoran Moravac, Valdi Šumberac i Željko Petrovic, fizioterapeut Ljubomir Rnjak, ekonom Aleksandar Milovic te tehniko Milenko Broskvar.

Pulsku momcad vec sutra ocekuje i kontrolna utakmica, i to zadarski prvoligaš. Do cetvrtka kada im slijedi druga provjera, protiv slovenskog "Interblocka" iz Ljubljane, a mjesto hrvatsko-slovenskog sportskog okršaja utanacen je u Brežicama, Verudeži ce nastaviti dvostruki trening-ritam dnevno.


Podijeli: Facebook Twiter