Zadovoljni i iznajmljivaci i gosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trecu godinu zaredom u organizaciji županijske Turisticke zajednice jucer je održana manifestacija Domus Bonus Day - Dan otvorenih vrata Domus Bonus apartmana, u sklopu koje je razgledano 16 apartmana diljem Istre.

Manifestacija je edukativnog karaktera i organizirana je u namjeri da se svima koji se žele baviti iznajmljivanjem apartmana pruže informacije kako što kvalitetnije dograditi, izgraditi, urediti ili opremiti smještajne jedinice.

Jucer su stoga u apartmanima ukljucenim u manifestaciju bili i savjetnici za prijavu turista putem interneta te za povoljno telefoniranje u inozemstvo, savjetnici za arhitekturu, dizajn interijera, fotografiju, hortikulturu te wellness.

- Gosti su iznimno zadovoljni i ukljucivanje u projekt "Domus Bonus" se višestruko isplatilo. Današnji turisti cijene kvalitetu i vode racuna o svemu, od uredenja apartmana do individualnog pristupa koji ovaj projekt i nudi, rekao je Nenad ?akovski, vlasnik Vile Mia u Medulinu, u kojoj ima tri apartmana. Zadovoljstvo ukljucivanja u projekt izrazila je i vlasnica apartmana Roža Karmen Roža iz Rovinja.

Kaže da im se gosti vracaju te da se ulaganje u standarde koje propisuje Domus Bonus definitivno isplati. U program "Domus Bonus" ukljuceno je oko 400 apartmana.


Podijeli: Facebook Twiter