Zadnji dan prijava na Moju ulicu, moju ekipu

Paolo Grbac, Pizzeria Jupiter II (M. ANGELINI)
Paolo Grbac, Pizzeria Jupiter II (M. ANGELINI)

Danas je zadnji dan tijekom kojeg se svi zainteresirani mogu uživo prijaviti za nastup na 24. izdanju malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech, koji će se pod pokroviteljstvom Grada Pule tijekom tri produžena vikenda, od 7. do 23. prosinca, odigravati u Domu sportova "Mate Parlov".

Organizatori turnira, SD Hakl, prijave će primati od 18 do 20 sati u prostorijama udruge na prvom katu Domu sportova, a kotizacija za nastup iznosi 400 kuna.

Oni koji vole čekati pet do podne, prijavit će se moći i sutra na jedan od tri broja mobitela koji se nalaze na web-stranici www.sdhakl.hr ili na mail adresi [email protected], najkasnije sat vremena prije izvlačenja parova, koje će se održati u Pietas Juliji u 19 sati.

U bubnju se zasad nalazi 70-ak ekipa i teško je očekivati da će biti srušen lanjski rekord kad su na Ulici nastupile 134 družine, no nikad se ne zna.

Dojam je da se Ulica počela širiti i prema istoku, što bi moglo sugerirati ime Kraljeve Sutjeske, jedne od prijavljenih ekipa. Mjesto je to pored Kaknja poznato iz povijesti kao sjedište bosanskih kraljeva uz koje se danas vezuje i ime hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, rođenog u Zenici, koji je upravo tamo napravio svoje prve nogometne korake.

Puno važnije za ovdašnje ljubitelje hakla je da se turnir počeo širiti i izvan Pule te trećina dosad prijavljenih ekipa nije iz najvećeg istarskog grada.

Organizatore posebno veseli potvrda onog što se na prošloj Ulici počelo nazirati, a to je da su se na turnir vratile ekipe s Labinštine, kojih se zasad već sedam prijavilo. Tako će uz ekipe koje su već postale stalni gosti, ove godine na Ulici sudjelovati i Harlem, družina koja u svojim vitrinama ima nekoliko pehara namijenjenih osvajaču labinske lige i iz čijih je redova izišao popriličan broj majstora dvoranskog nogometa.

Od družina koje su se već dokazale na Ulici, u bubnju se nalaze branitelji naslova MNK Histria Oprtalj, porečka Vita Leva Elektrometal, pobjednik iz 2008. godine te Pizzeria Jupiter, koja je osvojila prva dva izdanja obnovljene Ulice.

Kako zasad svoj nastup nisu još potvrdili hakleri TNT Pizzerije Matteo, pobjednici iz 2009. godine, moglo bi doći do promjene nositelja.

Ako Boduli ne nastupe, njihovu će poziciju preuzeti MNK Veruda Garti Sails, finalisti iz 2010. godine, dok bi u četvrte nositelje bili promovirani klinci Pizzerije Jupiter koji su lani nakon izvođenja sedmeraca poraženi u ogledu za naslov od Oprtaljaca. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter