Zadarski Garden festival morate posjetiti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadarski The Garden Festival zauzeo je visoko drugo mjesto najboljih ljetnih festivala prema vodecem europskom online magazinu za elektronsku glazbu Resident Advisor.

Brojnim priznanjima koja je u svijetu do sada primio zadarski The Garden Festival od sada se ponosi i odlicnim drugim mjestom. Proglašen drugim najboljim ljetnim festivalom u Europi zadarski festival ostavio je iza sebe daleko vece festivale poput novosadskog Exita, njemackog Melta, španjolskog Monegrosa, i drugih.

Resident Advisor vodeci je online magazin iz podrucja elektronske glazbe koji svoje urede ima u Londonu i Berlinu i ima preko 600.000 tisuca citatelja mjesecno. Zanimljivo je kako je i svojevrsni strucni suradnik mega popularnog britanskog mjesecnika Conde Nast Traveller na nacin da ususret sezoni citateljima CNTravellera predlaže top destinacije koje citatelji moraju posjetiti. Nesumnjivo je kako na ovu listu mjesta koje morate posjetiti ovoga ljeta ulazi i Zadar upravo zahvaljujuci The Garden Festivalu!

The Garden Festival održava u razdoblju od 2. do 11. srpnja. Naoko mirno ribarsko mjesto Petrcane nadomak Zadra postat ce i ove godine u danima festivala mediteranski, odnosno europski centar klupske glazbene scene.



Uz vec sad potvrdene glazbene zvijezde kao što su Henrik Schwarz, Kelvin Brown, Terry Farley , No' Fakin DJ, Greg Wilson ovog ce ljeta na festivalu svoj debi imati Killer Whale (The Arthur Russel Project), 2020 Soundsystem, Metro Area (Darshan Jesrani), The Revenge i brojni drugi.

Uz nastupe brojnih izvodaca uživo u festivalskoj areni smještenoj na poluotoku Pinija, festival ce i ove godine ponuditi gostima zabavu uz zalazak sunca u atraktivnom, na samoj plaži smještenom TIKI baru, nezaboravnu plovidbu brodom Argonaughty zadarskim i kornatskim arhipelagom, te nocni ples u atraktivno uredenom klubu Barbarellas. Dio jubilarnog petog The Garden Festivala održat ce se i na mjestu odakle je cijela prica i pocela, u The Garden Lounge baru i restoranu u Zadru, do kuda ce goste, ali i brojne Zadrane voziti taksi brod.

Kako se proteklih godina za The Garden Festival tražila ulaznica više organizatori svim ljubiteljima klupske glazbe preporucuju da svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme koje se od ove godine prodaju i u sustavu Eventima.


Podijeli: Facebook Twiter