Zadar - Istra 1961 0:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Remijem u Zadru nastavili su nogometaši Istre 1961 svoju pozitivnu seriju u proljetnom dijelu sezone. Nakon cetiri pobjede u nizu upisali su u susretu 23. kola Prve HNL na gostovanju drugi remi. Igralo se kao na "Drosini", pred glasnim su "Demonima" pulski nogometaši imali punu dominaciju na travnjaku, u svim su elementima igre nadigrali Zadrane, ali tako izraženu prednost nisu uspjeli okruniti golom.

Priliku utakmice propustio je Sandi Križman u 68. minuti kad je nakon suradnje s Belleom izbio sam pred Gluica. Mogao ga je pitati kako da ga svlada, a na koncu je pucao tocno u njega! Bodom su tako kudikamo zadovoljniji domacini koji su samo jednom ugrozili Prskala. Bila je ovo prva utakmica ovoga proljeca u kojoj su pulski strijelci zakazali.

Stadion Stanovi
. Gledatelja: 1000. Sudac: Zlatko Šimcic (Koprivnica) - 6,5. Pomocnici: Havaic (Koprivnica) i Fegeš (Nedelišce). Žuti kartoni: Surac (Zadar), Križman, Stranatic, Prskalo (Istra 1961).

ZADAR
: Gluic, Prahic, Fuštar, Kovacevic, Saric (od 88. Gržan), Begonja, Curjuric (od 56. Surac), Banovic, Vasilj, Mršic, H. Tokic (od 67. Ivancic).

ISTRA 1961
: Prskalo, Sušic, Maric, Stranatic, Milic , Andelkovic, Pamic (od 84. Batarelo), Belle, Bacelic Grgic, Križman, Roce (od 76. Havojic). (Roberto CAR)

Podrška Demona

Cetiri uzastopne pobjede momcadi Igora Pamica doprinijele su tome da se put Zadra uputi veliki broj navijaca pulskog kluba. Demoni su stigli autobusom uz policijsku pratnju i na tribinu je njih 50-ak stiglo u drugoj minuti susreta. Nakon deset minuta šutnje s te se tribine zaculo: "Naprijed, Istro, naprijed!" Kako se domaci navijaci nisu oglašavali, atmosfera je bila kao na "Drosini". Potom su pocetkom nastavka izvjesili transparent: "Veceras ce orgulje zadarske svirati melodije istarske.


OSTALI REZULTATI 23. KOLA 1. HNL


Lucko - Slaven Belupo 1:1

Šibenik - Zagreb 2:1

Oslijek - Karlovac 1:1

Lokomotiva - Split 1:0

Varaždin - Dinamo 0:4


Podijeli: Facebook Twiter