Zadaća gradonačelnika je da čuva grad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima posjetio je danas, u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, Dječji vrtić "Olga Ban" i Osnovnu školu Vladimira Nazora. U školi je istaknuo dobru suradnju između škole i Grada kao osnivača, dodavši da se zajedničkim snagama zalažu za održavanje dostignutog školskog standarda.

Tom su prigodom školi, kao dar, predane društvene igre koje će koristiti u produženom boravku, koji, kako je rečeno, postaje sve veća potreba roditelja. Broj grupa produženog boravka je povećan tijekom prethodnih godina s dvije na tri s tendencijom daljnjeg rasta. U zbornici škole gradonačelnika su dočekali ravnateljica Zdenka Turkalj Čohilj, učitelji i djelatnici škole, a ravnateljica se ovom prigodom osvrnula na dosadašnji dobar odnos između škole i Grada očekujući nastavak suradnje.

Plesom i pjesmom gradonačelnika su dočekali polaznici pazinskog vrtića, a ravnateljica Vesna Rusijan Ljuština u njihovo je ime, ali i ime svih djelatnika odgajateljica i stručnih suradnika zahvalila na podršci koju Grad pruža ovoj ustanovi. Uz prigodni program znatiželjni su predškolci razgovarali s gradonačelnikom i njegovim suradnicima, a na pitanje koja je njegova glavna zadaća odgovorili su "da čuva grad". Uz gradonačelnika u posjetu školi i vrtiću bili su dogradonačelnica Mirjana Galant, pročelnica za društvene djelatnosti Nevija Srdoč i suradnik za odgoj Anton Finderle. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter