Zacinite život, narucite otmicu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako vam nedostaje uzbudenja u životu pomoc možete zatražiti od neobicne francuske kompanije koje ce vas oteti i terorizirati. Što "bolji" tretman želite to cete morati platiti više.

Neobican biznis pokrenuo je 28-godišnji Georges Cexus, koji je pocetkom godine osnovao tvrtku koja se bavi otmicama. Ovu novu adrenalinsku bombu možete iskušati ako iskeširate 1.000 eura.

Kompanija koja organizira ove neobicne aranžmane zove se Ultime Réalité i smještena je Besançonu (Francuska).

Za tisucu eura dobijete samo osnovni paket - jednom, potpuno iznenada, otmu vas i strpaju u prtljažnik automobila te vas potom par sati drže vezanim na nepoznatoj lokaciji.

Ako vas zanima nešto ekstremnije iskustvo otmice trebate izdvojiti znatno više, ali cete zato biti zarobljeni na duži period, a tu su i helikopter i potjera brodom i još puno, puno toga...sve ovisi o dubini vašeg džepa.

Iz ove neobicne tvrtke obecavaju da ce te iskusiti pravi strah i teror.

Klijentima je na strancima tvrtke pojašnjen cijeli postupak otmice, a zainteresirani sami biraju scenarij. Prilikom podnošenja narudžbe klijenti potpisuju ugovor u kojem stoji da se otmica može desiti bilo kad, pa cak i za koju godinu.

Za ovu vrstu ''akcije'' uglavnom su zainteresirani oni dubljeg džepa, što nije ni cudno s obzirom na cijenu, a trenutno imaju po dvije narudžbe dnevno, prenosi Telegraph.co.uk.


Podijeli: Facebook Twiter