Zabavne noći na medulinskoj rivi


Lani je u Medulinu prvi put održan Adria Summer Fest te je koncertima Severine i Night express banda započela nova era zabavnih noći na medulinskoj rivi. Već su tada organizatori UO Adria i Elektro Percan najavljivali atraktivniji i bogatiji program za  2016. godinu. Ovogodišnji Adria Summer Fest započinje ove nedjelje velikim Boat partyem odnosno kretanjem ASF BOAT party broda u 13 sati iz ližnjanske uvale Kuje koji zatim plovi prema Levanu, Kamenjaku i Ceji. Po povratku u Ližnjan održat će se veliki after party u Beach baru Adria u uvali Kuje. Za cjelodnevnu zabavu na brodu zaduženi su resident DJ-evi klubova sa Zrća, koji će dodatno podgrijavati atmosferu.

Hladno pivo i Dubioza kolektiv

Prva večer festivala Adria Summer Fest održati će se 22. srpnja na novouređenom platou pored obnovljenog medulinskog malina koji može primiti 9.000 posjetitelja, a organizatori najavljuju  veselu plesnu večer uz legende elektronske glazbe DJ Davida Moralesa te DJ Marina Biočića& Dannyja Clarcksa. Prije glavnih zvijezda posjetitelje će zagrijati DJ Luca Montecchi iz Globan disca, a cijeli će program biti popraćen vrhunskom audio i video produkcijom, light showom, big screenom i drugim atrakcijama. Vrhunac festivala je njegova druga večer 23. srpnja, na kojoj nastupaju Hladno pivo i Dubioza kolektiv. Ekskluzivnost ovog koncerta potvrđuje da je ovo jedan od samo dva koncerta Dubioze Kolektiv u 2016. godini u  Hrvatskoj, pa će Medulin biti zasigurno meka u koju će pohrliti brojni obožavatelji ovog benda iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Dubioza ove godine broji 13. godišnjicu postojanja a prvi album izdali su  2004. pod imenom Dubioza Kolektiv. Od tada do danas stvaraju pod utjecajem ska, punka, reggea, eletronica i hip hopa. Njihov video „Kažu“ pogledan je na You Tubu 15 milijuna puta.

Tony Cetinski na Medulinskoj noći

Za Medulinsku noć 30. srpnja organizira se koncert Tonya Cetinskog. Vrhunac turističke sezone čeka nas u drugoj večeri Medulinske noći 31. srpnja, uz super zabavu s Koktelsima, Lighthouse band DJ-eve i vatromet. Koncerti u Medulinu završavaju uz najboljeg zabavljača među domaćim glazbenicima Mladena Grdovića 31. srpnja. No, atraktivni koncerti i izvođači nisu rezervirani samo za Medulin. Općina i TZ u suradnji s  Agencijom Lira intersound organiziraju koncerte u svim naseljima općine. Koncerti su započeli u Vinkuranu nastupom grupe Silente i DJ Kedžom 4. lipnja. Vinkuranska se lučica pokazala kao idealna pozornica za ovakve glazbene poslastice. Klapa Kampanel nastupila je u uvali Portić u Banjolama 24. lipnja.

Banjole ponovno postaju centar zabave 4. kolovoza kada će u Portiću nastupiti Maja Šuput i Damir Kedžo. Slijedeći dan, publika se seli u Pješčanu Uvalu, gdje nastupa Natali Dizdar i The Blondes. Natalinu izvedbu nadopuniti će emotivna i energična svirka Kristine i Emanuele iz dua The Blondes, koje će nas prisjetiti dobrih starih vremena.

Pomerska noć 14. kolovoza

Centar Premanture odzvanjat će 10. kolovoza svirkom The Frajla i Irene i Maura Giorgia. Pomerska noć 14. kolovoza zaokružuje događanja nastupom Luke Nižetića i Lighthouse banda. Luka Nižetić će zasigurno u maniri najboljeg masterchef kuhara među glazbenicima skuhati odličan koncert u Pomeru. (C. B. GALIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter