Zabava uz Hladno pivo, Dubiozu, Cetinskog i DJ-eve

Dubioza Kolektiv
Dubioza Kolektiv

Na konferenciji za novinare u Općini Medulin medulinski načelnik Goran Buić te Branko Percan iz Elektro Percana i Sandro Želesko iz U. O. Adria predstavili su ovogodišnji medulinski Adria Summer Fest '16.

- Prošlogodišnja je zbivanja posjetilo više od 17 tisuća gledatelja, što nam je dakako bio motiv da ovogodišnji festival bude duži i podjednako kvalitetan. Lani smo postavili visoke standarde po pitanju kvalitete izvođača, te vrhunske audio i videoprodukcije što želimo ne samo zadržati, već i dodatno poboljšati, a sve će se to odraziti i na turizam u našoj općini, kazao je načelnik Buić. Program počinje 22. srpnja kada će nastupiti DJ Morales i DJ Sylvain, a dan kasnije su na rasporedu Hladno pivo i Dubioza kolektiv.

- Medulinska će publika moći uživati u jednom od dva nastupa Dubioze u Hrvatskoj, a kada se njima pridoda i Hladno pivo, zabava je zajamčena, kazao je Percan.

Naglasio je da će se 16. srpnja održati boat party. Brodovi će isploviti iz medulinske rive na relaciji Medulin-Levan-Kamenjak, a za zabavu su zaduženi najpoznatiji resident DJ-evi sa Zrća. Zelesko i Percan su naglasili da će Adria Summer Fest Team u suradnji s Općinom Medulin organizirati i koncerte u sastavu Medulinske i Ribarske noći, i to Tonija Cetinskog 30. srpnja, Koktelsa dan kasnije, a Mladena Grdovića 15. kolovoza.

Prvih tisuću ulaznica za svaku koncertnu večer ASF-a '16 ide u prodaju početkom idućeg tjedna na stranicama Eventima, uz poseban popust. Karte za koncert DJ Moralesa i DJ Sylvaina koštat će 50 kuna, za Hladno pivo i Dubiozu 60 kuna, a za Cetinskog 50 kuna. Sve informacije će biti dostupne na www.adriasummerfestivala.com i njihove facebook stranice. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter