Za vikend u Puli audicije za prvi dječji festival

I Pula će, uz Buzet, imati svoj dječji pjevački festival(Arhiva/G. Č. Š.)
I Pula će, uz Buzet, imati svoj dječji pjevački festival(Arhiva/G. Č. Š.)

Do četvrtka 20. veljače zaprimaju se prijave za audicije za prvi dječji pjevački festival "Na putu do zvijezda - Pula pjeva", koje će se održavati u petak i subotu, 21. i 22. veljače. Audicije će se održavati u velikoj dvorani Dječjeg kreativnog centra (ex Pionirski dom) u Radićevoj 22, i to u petak, od 17 do 20, za učenike osnovnih škola, a u subotu od 10 do 13 sati za srednjoškolce.

Obrazac prijavnice može se pronaći na internetskoj stranici Grada Pule i u školi kod učitelja glazbene kulture. Potom ga valja poslati putem e-maila na adresu [email protected].

Na audiciju kandidati trebaju donijeti matricu na CD-u ili USB-sticku. Ukoliko netko nije u mogućnosti pribaviti matricu, može se obratiti na e-mail studija Čarobna frula [email protected], koji će ju potom i pripremiti. Također, kandidati mogu na audiciju doći i bez matrice ukoliko samostalno sviraju i pjevaju, odnosno ukoliko imaju pratnju na nekom instrumentu.

Potrebno je donijeti ispunjeni obrazac prijave (isprint) na kojem se ujedno nalazi i suglasnost roditelja/skrbnika da pristaje da mu dijete sudjeluje na festivalu, koju mora i potpisati. Popunjeni i potpisani obrazac kandidati moraju donijeti na audiciju. Bez potpisane suglasnosti roditelja, prijava kandidata neće biti uvažena. Rezultati audicije o ulasku kandidata u poluzavršnicu festivala objavit će se također na internetskoj stranici Grada Pule, najkasnije tri dana nakon završetka audicije. Poluzavršnica festivala održat će se tijekom ožujka u dvorani Zajednice Talijana "Circolo".

Dječji pjevački festival u potpunosti će se održavati pod stručnim i pedagoškim vodstvom Studija glazbene kreativnosti Čarobna frula. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter