Za vikend tuning show u Porecu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedmi susret automobilskih tunera, stylera i ljubitelja snažnih i kvalitetnih audiosustava, pod organizacijskom kapom AK-a Tuning Istra, koju cini skupina istarskih ljubitelja automobila, održat ce se ovaj vikend u poreckoj Zelenoj Laguni.

Susret pod nazivom "Car audio & tuning show Porec" održava se na plaži stoga natjecatelji osim u druženju mogu uživati i u kupanju te ljetnim sportovima. To je, osim kvalitetnog natjecanja i zabave s istomišljenicima, razlog što ga tradicionalno posjecuju natjecatelji iz Italije, Slovenije i Austrije.

Dvodnevni susret pocinje u subotu, a namijenjen je prvenstveno natjecateljima, za koje ce se prirediti timske igre te night glow, odnosno natjecanje u osvijetljenosti automobila.

Prijaviti se možete i u nedjelju kada su planirana ostala natjecanja: SQ Competition (natjecanje u kvaliteti ozvucenja automobila), SPL Competition (natjecanje u glasnoci audiosustava) i Style Competition (natjecanje u vizualnom uredivanju automobila). Za natjecanja je osigurano preko 60 pehara, a oni najbolji dobit ce i vrijedne nagrade.

- Slovimo kao ozbiljan autoklub što se tice organizacije, dok s druge strane natjecatelji znaju da je s nama uvijek dobra zafrkancija pa smo se u njihove kalendare nametnuli kao obavezna postaja.

Nadamo se da ce ova godina, poput prijašnjih, biti rekordna i da ce broj natjecatelja i zainteresirane publike nastaviti rasti. Ono što možemo potvrditi je da cemo ljubiteljima tuniranih automobila pružiti stotinjak zanimljivih limenih ljubimaca za razgledavanje, izjavio je predsjednik AK-a Tuning Istra Denis Mikael Vozila.

Više informacija o susretu možete naci na stranicama www.tuning-istra.com.


Podijeli: Facebook Twiter