Za vikend na rock festival Viva La Pola!

Zlatko Gotovac
Zlatko Gotovac

Deveto izdanje međunarodnog festivala rock glazbe Viva La Pola! koje će se održati ovog vikenda, 10. i 11. kolovoza, u Pulu dovodi čak 16 glazbenih skupina koje će pokriti široki spektar stilova - od rocka i metala preko gothica, industriala, hip-hopa, reggaea, skaa, sve do punka i hard-corea.

- Kao i dosadašnjih godina, u dvodnevni cjelovečernji maraton uključeni su nastupi renomiranih i popularnih skupina ovih prostora, kao i onih koje tek čekaju zanimljivi glazbeni dosezi, rekao je organizator festivala Zlatko Gotovac.

Izdvojio je bendove koji ove godine premijerno nastupaju na festivalu - Đubrivo, Živo blato i Pero Defformero, no predstavit će se i oni već poznati Viva La Poli! poput uspješnog riječkog benda One piece puzzle i pulskog SAKE-a.

Svirka će na prostoru otvorenog dijela kompleksa kluba Uljanik početi u ranu večer, a satnica nastupa će se, prema riječima organizatora festivala, strogo poštovati. Ulaznice za deveti festival Viva La Pola!, po cijeni od 89,99 kuna za jedan dan i 159,99 kuna za dva dana, mogu se kupiti na uobičajenim pretprodajnim mjestima u Puli te na svim prodajnim mjestima u sastavu Eventima.( Tekst i foto A. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter