Za Tustu prikupljeno 20.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadeset tisuca i 230 kuna prikupljeno je za teško oboljelog pjevaca legendarne pulske punk grupe KUD Idijoti Branka Crnca Tustu na maratonskom humanitarnom koncertu na utvrdi Punta Christo u Štinjanu. Gotovo 12-satnom koncertu odazvalo se 800-tinjak ljudi, a u popodnevnim i vecernji satima dosta je posjetitelja na koncert došlo sa svojom djecom.





U odlicnoj, prisnoj atmosferi i uz silnu energiju u zraku (jedan je posjetitelj rekao da toliko poznatih pulskih lica nije vidio na jednom mjestu još od doba hotela Pule), od 17 do 4 sata sviralo je cak 13 udarnih pulskih punk bendova i DJ Kovach. Uci se moglo uz minimalnu donaciju od 30 kuna.

- U ime Tuste zahvaljujemo se Puljanima i svim gostima koncerta na velikoj podršci i iskazanoj solidarnosti, rekao nam je jucer Davor Uljanic ?uro, jedan od organizatora koncerta.





On je sa svojim suradnicima iz Seasplasha napravio ogroman posao preuredivši magicnu priobalnu lokaciju Punta Christo u Seasplash Summer Club - novouredeni klupski prostor u sklopu tvrdave koja ce ove sezone, pocevši vec u subotu u 21 sat nastupom Ede Maajke i Kandžije, ponuditi razlicite glazbene dogadaje - od reggaea, rocka i jazza do Seasplash festivala te velikog Outlook koncerta i nove navale Engleza pocetkom rujna.

Organizatori su objavili žiro racun (2340009-3101941226 Privredna banka Zagreb d.d.). Na taj osobni Tustin racun (bez mogucnosti zloporabe) svi koji žele mogu iducih dana uplatiti donacije. (Piše Z. ANGELESKI; Snimio D. ŠTIFANIC


Podijeli: Facebook Twiter