Za Tustinu obitelj prikupljeno 25 tisuća kuna

Koncert "J... ti rak! Branko Črnac – Tusta – Za tebe!" u Uljaniku
Koncert "J... ti rak! Branko Črnac – Tusta – Za tebe!" u Uljaniku

Na humanitarnom koncertu "J.... ti rak! Branko Črnac Tusta – Za tebe!", održanom sinoć u klubu Uljanik u sjećanje na bivšeg pjevača KUD Idijota i velikana pulske rock scene koji je prošli tjedan preminuo, prikupljeno je 25.090 kuna.

Koncert je organiziran još prije Tustine smrti i prikupljeni novac trebao je ići za njegovo liječenje, no sada je odlučeno da se dodijeli njegovoj obitelji.

Nastupili su Dubioza Kolektiv, Atheist Rap, Udav i Mighty Zazuum. Nakon Udava kao gosti nastupili su Tin Ribarić iz grupe Fault, Mia Vareško, ex Omega Lithium, i Mihaela Tikvicki, koji su otpjevali poznatu pjesmu KUD Idijota "Za tebe".

Ovu pjesmu izveli su na kraju večeri Dubioza Kolektiv i Atheist Rap, a ovi zadnji su u svoj nastup uvrstili i poznatu "Minijaturu" od Idijota. Atmosfera je bila odlična, ljudi raspoloženi, a i svirka bendova je bila takva da je dobro legla onima koji vole malo brže i žešće ritmove, iako su stilovi bili različiti, od reggaea do rocka i noisea.

I bendovi su ponosni što su se uključili pa smo čuli da dečki iz Atheist Rapa sinoćnji nastup smatraju svojim najboljim u Puli do sada, a uspjehom akcije iznimno je zadovoljan i njihov menadžer Zlatko Bardun.

U sjećanje na Tustu na ulazu u klub bila je otvorena i knjiga žalosti, u koju su se upisivali kolege i fanovi. (M. RADIĆ; snimio A. KANCELAR)


Podijeli: Facebook Twiter