Za Stranatica sezona završena?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bio je to nažalost tek novi dokaz da ponekad nesreca samo ceka iza vrata. Uoci samog pocetka proljetnog dijela Prve HNL trener "Istre 1961" Zoran Vulic našao se na sto muka. U startni prvenstveni ogled na "Drosini" uci ce bez trojice ili cak cetvorice igraca iz prve jedanaestorke.

No, vjerojatno bi splitski trener rado u prvenstveni debi na renoviranoj bombonijeri ušao bez još ponekog igraca, samo da ih može potom koristiti u iducim susretima. Nažalost, za standardnog lijevog stopera pulske momcadi Slobodana Stranatica ova je sezona, po svemu sudeci, završena.

- Odveli smo ga na magnetnu rezonancu, koja je samo potvrdila naše najcrnje slutnje - stradao je menisk, a pukli su i prednji i koletralni križni ligamenti lijevog koljena, što znaci da ce morati ici na artroskopiju, rekao je fizioterapeut pulskog prvoligaša Marijan Brkljaca. "Kontaktirali smo odmah dr. Jankovica iz 'Dinama' koji ga je pogledao odmah nakon ozljede, a tražit cemo i još neka strucna mišljenja, ali trebat ce što cim ici na operaciju, nakon koje slijedi rehabilitacija. Teško je upuštati se u neke prognoze, no minimalne su šanse da zaigra do kraja sezone."

Teška je ozljeda stopera koji je u pulski klub stigao prije godinu dana iz "Osijeka" zatekla svih. Srecom, sam Stranatic nije klonuo duhom, što je kod ovakvih ozljeda najvažnije. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter