Za siromašne obitelji 50 kg namirnica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oko 50 kilograma namirnica i higijenskih potrepština donijeli su gradani na štand pulske gradske tržnice, gdje su u petak tijekom jutra clanovi Humanitarne udruge ''Naš san njihov osmijeh'' prikupljali donacije u sklopu mjesecne akcije ''Otisak srca''. Roba je namijenjena potrebama 20-ak pulskih obitelji slabijeg imovinskog statusa i bit ce im urucena zadnje nedjelje u mjesecu kada akcija završava, doznajemo od predsjednika udruge Igora Loparica.

- Prolaznici su donijeli najviše ulja, mlijeka, šampona i higijenskih potrepština. Inace, namirnice nam mogu donirati 24 sata dnevno u sjedištu na adresi Prilaz Monte Cappelletta 3, gdje imamo frižider pa možemo primiti i mesne, suhomesnate te mlijecne proizvode, kazao je Loparic.

Objasnio je da obiteljima osiguravaju ne samo namirnice, vec im i pomažu u traženju stana te posla. Na taj nacin, neke prestaju biti korisnici pomoci buduci da s vremenom uspiju osigurati egzistenciju svojih clanova, dok nove bivaju uvrštene na spisak udruge.

Donacije ce gradani i u subotu moci donijeti na štand gradske tržnice od 8 do 13 sati. Osim toga, bit ce prikupljan novac za humanitarnu akciju "Život za Zorana". (I. N. T.)


Podijeli: Facebook Twiter