Za Severinin koncert bina od 120 četvornih metara


Pod nazivom Adria Summer Fest, 18. srpnja na medulinskoj Rivi, kod kule, na površini koja može okupiti i do 10 tisuća ljudi, održat će se veliki koncert na kojem će nastupiti Severina i The Night Express. Za taj događaj tvrtka Vedras iz Pićna priprema veliku binu koja će se prostirati na 120 četvornih metara, uz video zid od 30 četvornih metara. Sama bina nosit će 80-ak kilovata struje s više od 150 rasvjetnih elemenata na sebi.

Tu je i surround ozvučenje D&B s kojim inače rade Madonna i druge velike zvijezde. "Gdje god smo radili s tom pozornicom svi izvođači su bili jako oduševljeni", kaže Robert Percan iz Elektro Percana, jednog od organizatora manifestacije. On kaže i da priprema ide svojim tokom, da je izmjereno gdje će što biti postavljeno, sigurnosne provjere su riješene i tehnički dio je doveden do savršenstva a organizatori su pazili na svaki detalj.

Karte u pretprodaji i to po cijeni od 60 kuna i to u Puli u caffe barovima Sixty Six, Kolumbo, Cabahia i Aruba Clubu, zatim u Medulinu u Turističkoj agenciji Marco Polo, u Rovinju u Art Public Baru, u Labin u Alter ego bar&clubu dok će za Pazin, Umag i Buzet pretprodaju vršiti agencija Svi u Izlazak.

Cijeli događaj organiziraju U. O. Adria i iz Elektro Percan uz podršku Općine Medulin i Favorit piva. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter