Za šetnju kampom Stoja - 20 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poželite li kojim slucajem prošetati kampom Stoja i pritom u šetnju povesti partnera i dvoje djece, za to cete trebati platiti 60 kuna!

Naime, ulaznica za odrasle stoji 20, dok ce djeca moci prošetati za "svega" deset kuna. Jeftino, nema što. Premda u Puli još uvijek ima dovoljno drugog prostora za šetnju, nije li apsurdno da se gradanima baš mora naplatiti kratka šetnja poluotokom.

Zbog cega se naplacuje ulaz i po kojoj je osnovi Arenaturist definirao cijene, placa li se ulaz cijele godine ili samo tijekom turisticke sezone, do koje dobi djeca placaju 10 kuna i u kojim se sve Arenaturistovim kampovima placa, pitanja su koja smo postavili Upravi i ciji odgovore još cekamo.

Nismo ih dobili iako je vec prošao razumni rok u kojem smo ih ocekivali. Pa ipak, potvrdu o cijeni ulaznica dala nam je službenica kampa, rekavši da je tocno da se ulaz naplacuje, pritom i potvrdivši raspon cijena za "velike i male".

Nije nam znala reci što sve šetaci za tu cijenu dobivaju, ima li možda popusta ako biste koji put ponovno u šetnju te je li cijena viša povedete li i kucnog ljubimca na svježi zrak, spomenuvši tek da tu treba uracunati "korištenje tople vode" te da se ulaz naplacuje vec trecu sezonu zaredom.

Za detalje nas je uputila na Upravu, a nije željela ni dodatno pojašnjavati što znaci "korištenje tople vode" za šetace?!

Ili netko ovdje otkriva toplu vodu ili je i ovakva politika kuce nešto što nas uskoro može docekati i na drugim, slicnim mjestima.

Barem zasad se ne placa šetnja medulinskim kampom koji takoder drži Arenaturist (iako je tamo "domacim" psima zabranjen ulaz), ali necemo se iznenaditi ako se uskoro uvede naplata parkinga na Verudeli ili ako netko pocne naplacivati fotografiranje ispred crkvice na Svetoj stijeni.


Podijeli: Facebook Twiter