Za Pulu Non Stop 723.986 kuna!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cak petnaest dana (u skladu sa zakonskim rokom) bilo je potrebno gradskom pododsjeku za informiranje da dostavi podatke o specifikaciji dosadašnjih troškova projekta "Pula Non Stop". Naime, nakon što smo 28. listopada zatražili precizne iznose o tome koliko je Grad izdvojio za projekt koji se uglavnom svodi na prepisivanje vec postojecih i nekih tradicionalnih pulskih manifestacija, uputivši pritom i dvije požurnice, odgovori s Foruma u srijedu su konacno stigli i do naše redakcije.

Za potrebe projekta "Pula Non Stop" potrošeno je tocno 723.986 kuna! Od tog je iznosa, 150 tisuca kuna utrošeno za honorare, odnosno autorske ugovore. Tako je Andreju Korovljevu za idejni postav i koordinaciju projekta isplaceno 60 tisuca kuna, isti je iznos dobila Paola Orlic, dok je Ela Poljarevic zadužena za realizaciju i koordinaciju dobila 30 tisuca kuna.

U Gradu napominju da se projekt nastavlja i u 2010. godini, za što ce biti potrebna znatno manja financijska sredstva jer, kako tvrde, nema potrebe za odredenim troškovima koji su nastali u pripremi i na pocetku projekta. (D. B. P.)

VIŠE CITAJTE U GLASU ISTRE OD CETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter