Za pulske osnovne škole 2,2 milijuna kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave izabrana je najpovoljnija ponuda za rekonstrukciju i dogradnju djecjeg vrtica Zvjezdice u iznosu od 7,4 milijuna kuna (bez PDV-a) koliko je ponudila tvrtka Radnik iz Križevaca.

Takoder kao najpovoljnija, za uslugu strucnog nadzora nad izvodenjem spomenutih radova, izabrana je ponuda društva Arhimed iz Pule u iznosu od 156,5 tisuca kuna (bez PDV-a), podaci su koje je iznio gradonacelnik Boris Miletic govoreci o aktima koje je donio u razdoblju od 26. sijecnja do 2. veljace.

Zanimljivo je izdvojiti i dvije odluke kojima je definirano da ce Grad u osnovne škole uložiti 2,2 milijuna kuna u prvom tromjesecju ove godine. Odluka o financiranju minimalnog financijskog standarda iznosi 1,5 milijuna kuna.

Najviše sredstava, u visini od 487 tisuca kuna, namijenjeno je zamjeni vanjske i unutarnje stolarije te rekonstrukciji triju sanitarnih cvorova u OŠ Tone Peruško, dok su za zamjenu vanjske i unutarnje stolarije u OŠ Giuseppina Martinuzzi predvidene 373 tisuce kuna.

Nadalje, 262 tisuce kuna utrošit ce se za zamjenu vanjske stolarije u OŠ Centar, a potom još 200 tisuca kuna za dobavu i montažu pregradne stijene za sportsku dvoranu OŠ Stoja te 166 tisuca kuna za zamjenu vanjske stolarije i parketa u OŠ Monte Zaro.

U planu je i sanacija poda u knjižnici OŠ Šijana, za što ce se utrošiti 60 tisuca kuna, te nadogradnja sustava videonadzora u školi Veruda. Plan rashoda za tekuce i investicijsko održavanje iznosi 714 tisuca kuna.

Najveci iznos, 511 tisuca kuna, predviden je za sanaciju sportske dvorane, zamjenu parketa u ucionicama te postavljanje videonadzora u Osnovnoj školi Kaštanjer, zatim po 85,5 tisuca kuna za sanaciju krovova škole Stoja i Vidikovac te 32 tisuce kuna za sanaciju dijela fasade OŠ Giuseppina Martinuzzi.


Podijeli: Facebook Twiter