Za promet se zatvara glavna galižanska ulica

Ulica Michele della Vedova (Z. STRAHINJA)
Ulica Michele della Vedova (Z. STRAHINJA)

Sutra se od 6 sati za sav promet zatvara Ulica Michele della Vedova, žila kucavica Galižane, a poseban režim prometa bit će na snazi sve do nedjelje 23. travnja. Ulica se zatvara zbog obnove pročelja palače Leonardelli, odnosno zbog podizanja građevinske skele na javnoj površini, neposredno uz zgradu, i zbog izgradnje priključka objekta na kanalizacijski i vodoopskrbni sustav. Galižansku palaču obnavlja žminjska tvrtka Kapitel.

Za vrijeme radova odvijat će se privremena regulacija prometa preusmjeravanjem vozila na obilazni put kroz ulice San Zusto, Lumel, San Zoane te Fažanskom ulicom. Za lokalno stanovništvo te manja dostavna vozila bit će dozvoljen promet ulicama Toro i Sv. Silvestra, odnosno Ulicom Antonia Pianella. Ni javni prijevoz neće se odvijati Ulicom Michele della Vedova, a korisnike će o promjeni stanica obavijestiti gradski prijevoznik Pulapromet, poručuju iz Kapitela. Za pješački promet neće biti ograničenja, a donekle je sretna okolnost što su za to vrijeme učenici na uskrsnim praznicima.

Iz Kapitela apeliraju na sudionike u prometu za strpljenje te da se pridržavaju prometne signalizacije i da navedenim ulicama voze uz povećanu pozornost. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter