Za prijatelje stradale u prometu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Pravi se prijatelji nikada ne zaboravljaju jer oni su naše najvece bogatstvo. Miralem i Tomislav bili bi ponosni na vas, a današnjom manifestacijom želimo poruciti da nismo zaboravili na njih i naše bližnje koji su tragicno izgubili život u prometu.

Oni ce zauvijek ostati u našim srcima i mislima", kazao je u subotu prilikom otvorenja prvog memorijalnog malonogometnog turnira za Miralema Slomica i Tomislava Tatica te sve poginule u prometu predsjednik Udruge obitelji osoba stradalih u prometu Nebojša Celica.

Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa koje je sacinjavalo 50-ak ucenika škole Kaštanjer i prijatelja poginulih. U sklopu manifestacije bila je postavljena izložba fotografija Matea Sardelina pod nazivom "Crna strana ceste", a izložene su i poruke upozorenja kojima se apelira na odgovornije ponašanje u prometu.

Takoder, upucen je poziv odgovornim institucijama radi uvodenja dodatnih mjera kojima bi se smanjio broj tragicno poginulih na hrvatskim cestama.

Turniru je prethodilo polaganje vijenaca te posjet parku sjecanja žrtvama prometa na pulskom groblju. Manifestaciju su organizirali prijatelji iz kvarta u kojemu se škola nalazi, a pod pokroviteljstvom Udruge obitelji osoba stradalih u prometu.


Podijeli: Facebook Twiter