Za pocetak Aerosmith i The Cranberries

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Konacno su i službeno potvrdena velika svjetska rock imena za dvanaesto izdanje Heineken Jammin' Festival što ce se održati cetiri dana zaredom, od 3. do 6. srpnja, u golemom Parco San Giuliano pokraj Venecije.

Headlineri su neke od najvecih rock grupa u svijetu. Tako ce, primjerice, prvi dan festivala kao glavni gosti nastupiti Aerosmith sa Stevenom Tylerom i The Cranberries, za 4. srpnja potvrdeni su Green Day, 30 Seconds To Mars i Rise Against, 5. srpnja nastupaju Black Eyed Peas i Massive Attack, a zadnjeg dana festivala, 6. srpnja Pearl Jam, Ben Harper & Relentless, Skunk Anansie, The Gossip i WolfMother.

Naravno, uz njih bit ce još mnogo manje poznatih grupa koje ce svakog dana svirati prije headlinera. Osim glazbenih poslastica, festival ce na površini od 700 tisuca cetvornih metara zelenih površina posjetiteljima ponuditi još štošta - besplatan kamp za sve one koji posjeduju festivalsku ulaznicu, kino na otvorenom, relax i sport zonu, te restorane i ostale sadržaje.

Organizatori ocekuju oko 40 tisuca posjetitelja svakog dana festivala, a nadaju se i velikom broju rock fanova iz obližnjih zemalja. Dnevne ulaznice moguce je nabaviti u agenciji «New Sound» iz Matulja.


Podijeli: Facebook Twiter