Za otvaranje s Brazilom najjeftinija karta 1.200 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na internetskoj stranici Međunarodne nogometne federacije (www.fifa.com) od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine traju prijave za kupovinu ulaznica za susrete svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Hrvatski nogometni savez ima pravo na osam posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, tako da je svejedno prijavite li se na samom početku, pri sredini ili na samom kraju roka određenog za prijavu.

U slučaju da sa završetkom procesa prijava (7. veljače) potražnja nadmaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, FIFA će putem ždrijeba odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica od toga dana ići u javnu prodaju putem FIFA-e.

Budući da će "vatreni" imati čast protiv Brazila otvoriti World Cup, cijena ulaznica za prvu utakmicu je viša od one za ostale utakmice u skupini. Najjeftinije ulaznice za otvaranje protiv Brazila su 220 dolara, što je oko 1.200 kuna, a najskuplje 495 dolara (2.800 kn). Za utakmice protiv Kameruna u Manausu cijene ulaznica su 90, 135 i 175 dolara, a jednak iznos trebat će odvojiti i za ogled protiv Meksika u Recifeu.

Hrvatski navijači imaju mogućnost kupnje i paketa ulaznica pod nazivom "Team Specific Ticket Series" koji uključuje tri do sedam ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije. Cijene paketa od tri ulaznice u skupini su od 440 do 930 dolara.

Sve dodatne informacije o ulaznicama moguće je pronaći na portalu za ulaznice na službenim stranicama Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter