Za otvaranje Kazoo i Balance Party

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od subote s radom pocinje poznati rovinjski klub Monvi, i to besplatnim koncertom bosanskohercegovacke grupe Kazoo, dok ce se istovremeno u klubu Gallery održati Balance Party na kojem ce nastupiti poznati francuski techno producent i DJ Technasia uz kojeg i Psychopats, Bebetto, Chiko, Krekman i Borut.

Klub ce biti otvoren do 10. rujna o cemu su na konfertenciji za novinare govorili direktor marketinga Boris Bjelica Bebetto i suorganizator koncerata te voditelj Guerilla Puba Kristijan Stojic. Monvi u novu sezonu ulazi s novim konceptom i novim lokalima pa je tako dio za narodnjake prebacen u poseban Big in Blue klub, bivši Temple. Novi lokal na samom ulazu u Monvi zove se Guerilla Pub i u njemu ce se vrtjeti reggae, dub, d'n'b, dubstep, rock itd.

Uz spomenute dogadaje u subotu ce na otvaranju Guerilla Puba nastupiti DJ-i Luka iz grupe TBF te Filip Motovunski. U koktel-baru La Playa nastupit ce DJ Luca Montecchi te Prodjo na saxu. Na Pool Baru za glazbu ce biti zaduženi DJ-evi Kolle i Ziko, a u klubu El Presidente DJ Adoo te Medo na udaraljkama. U Magnus Summer Baru rock i pop glazbu puštat ce DJ Drago, a u Big In Blue klubu DJ-evi Nešo i Benjo. U meksickom restoranu Los Amicos muziku ce puštati Sergio, Franky i Topo. Voditelj zabave bit ce poznati hrvatski zabavljac Marko Petar Oreškovic.

Organizatori i za ovo ljeto najavljuju brojne koncerte od kojih izdvajaju onaj Hladnog piva i partyje elektronske glazbe poput onog grupe Sell Out 1. srpnja, zatim 23. srpnja srpskih power rockera Van Gogh uz predgrupu Baltazar, te 29. srpnja u Istri iznimno popularne grupe Dubioza kolektiv iz BiH prije kojih ce nastupiti Stillness. Ovi koncerti održavat ce se u amfiteatru Monvija pod pokroviteljstvom MTV-a i motom "Glazba ne poznaje granice", a u slucaju kiše predviden je alternativni prostor, i to Gallery.

Nakon uspješnog koncerta od prije pet godina u Monvi se 13. kolovoza vraca legendarna britanska dub-reggae grupa Zion Train. Balance Festival održat ce se od 29. do 31. srpnja, a glavna zvijezda bit ce kanadski DJ Richie Hawtin aka Plastikman. U planu je i TNG Party na kojem ce glavne zvijezde biti Davide Squillace iz Italije te Ida Enberg iz Švedske.

Za sve koji ne žele autom u Monvi ili nemaju vozacku dozvolu i ovog ce ljeta voziti Monvi Party Bus za koji se karte u Puli mogu kupiti u kaficima Pimp, Red Carpet i restoranu Qpola. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter