Za napredak Istre zaslužni gradani, a ne IDS

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Laž je da smo protivnici razvoja i važnih projekata za Pulu i Istru, poput Brijuni rivijere, nove rive i bolnice ili stadiona. Znaju to i oni koji nas za to optužuju, a to su najistaknutiji clanovi interesne demagoške skupine Jakovcic, Miletic i Kajin, rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare vijecnik Nezavisne liste Plinija Cuccurina u pulskom Gradskom vijecu Mauricio Licul.

Medijima se obratio jer tvrdi da mu je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeca oduzeto pravo izlaganja pa nije imao priliku reci sve što je htio.

- Što je proždrlo novac Puležana, primjerice kod takozvanog zlatnog kilometra zaobilaznice, zapitao se potom Licul i rekao da na to pitanje nitko ne odgovara, ali zato se ponovno žele upumpati prekomjerna sredstva, i to putem projekata koji su potrebni djeci.

Predložio je uštede te racionalno i pošteno raspolaganje gradskim novcem, a zalažu se i da u Puli i Istri konacno zavlada hijerarhija znanja i strucnosti, odnosno politika znanja, a ne interesa kao zadnjih 20 godina pod palicom IDS-a.

Dodao je da je Istra postojala i prije IDS-a te da ce postojati i poslije. Napomenuo je i da su za napredak Istre zaslužni njeni gradani i njihov rad, a ne IDS, koji se voli kititi tudim perjem.


Podijeli: Facebook Twiter