Za majicu za crkvu još nema interesa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prodaja odjece za golišave turiste koji žele uci u crkvu sv. Blaža pocela je u srijedu u vodnjanskoj Turistickoj zajednici i tek je u fazi uhodavanja.

Zasad nema interesa za kupnju, kaže direktorica vodnjanske Turisticke zajednice Morena Smoljan Makragic, koja je inicirala ovaj potez. U prodaji su marame s logom Grada Vodnjana i TZ-a po 35 i majice po 40 kuna, kako je bilo i najavljeno, dok ce prodaja hlaca krenuti kasnije.

Odjeca se u srijedu prodavala samo na pultu, a u cetvrtak ce biti izvješena i u izlogu TZ-a te ce biti svecano promovirana u Gradu Vodnjanu.

- Nismo toj odjeci dali nikakav naziv, u izlog cemo staviti odjecu i letak sa svim informacijama. Obavijest da se u našim prostorijama prodaje odjeca bit ce i na crkvi, do kraja tjedna sve ce biti spremno. Ako netko ne ide u crkvu, a želi kupiti maramu ili majicu samo kao suvenir, moci ce i to, rekla je Smoljan Makragic.

Grad ce do kraja tjedna izdati suglasnost za najam javne površine pa ce se odjeca za crkvu i drugi suveniri prodavati i na štandu ispred nje.

U cetvrtak ce se na crkvu postaviti obavijest da se majice mogu kupiti u nekoliko stotina metara udaljenoj Turistickoj zajednici. Za izradu odjece koja je sašivena u galižanskom krojackom obrtu San Antonio i njenu promociju TZ je dosad izdvojio gotovo pet tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter