Za Laru Demarin 13 je sretan broj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za Laru Demarin trinaest je sretan broj. Mlada pjevacica iz Pule pobjednica je 13. županijskog djecjeg festivala Mali veliki mikrofon održanog u Sportskoj dvorani u Buzetu. Za visoki se plasman izborila izvedbom pjesme "Trebam te"

Žiri je drugu nagradu dodijelio Josipi Jerkovic iz Buzeta, a trecu dijele Gianluca Draguzet iz Kuici i Ela Mijatovic iz Buja.

Titulu najboljeg izvodaca do 10 godina starosti ravnopravno dijele Elena Naperotic iz Tara i Ijan Prelac iz Buja. Nagrada za interpretaciju pripala je Lani Koncarevic, za scenski nastup Robin Vidak i Nicole Dmitrovic iz Labina.

Nagrade publike, posve ocekivano, otišle su buzetskim pjevacima: za prvu se izborila Lana Koncarevic, za drugu Katarina Ošo, a trecu Petra Ošo.

Recesijski Mikrofon ove se godine sveo na jednu festivalsku vecer. U natjecateljskom dijelu nastupilo je 29 pjevaca osnovnoškolskog uzrasta iz citave Istre koji su izveli 26 hitova estradnih zvijezda.

Organizator festivala, Udruga "Mali veliki mikrofon", uz podršku suorganizatora Puckog otvorenog ucilišta te pokrovitelja, Grada Buzeta, u revijalnom dijelu programa pobrinuo se za nastup gostiju: plesnih grupa iz Buzeta te mladih istarskih pjevaca koji su postigli zapažene rezultate na medunarodnim i hrvatskim festivalima. Medu njima zapjevala je i ovogodišnja sudionica Dore Beti Belle.

Uz inicijatora projekta Alana Poropata, festival je vodila Nikolina Koncarevic, a otvorio ga je gradonacelnik Valter Flego. Za efektnu scenografiju pobrinula se uciteljica likovne kulture Živa Kutnjak. Na postfestivalskom partyju nastupila je gošca festivala Lidija Bacic.


Podijeli: Facebook Twiter