Za jedno mjesto 18 kandidata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tijeku je procedura za novo zapošljavanje u vrsarskoj opcini – cak 18 kandidata koji ispunjavaju uvjete iz nedavnog javnog natjecaja za radno mjesto administrativnog tajnika - upravnog referenta, pozvano je na pismenu provjeru znanja u opcinsku upravu. Testirat ce se poznavanje opcinskog Statuta i Zakona o opcem upravnom postupku.

Oni koji riješe test s najmanje 50-postotnom tocnošcu bit ce pozvani na razgovor i dodatno bodovani, a potom ce povjerenstvo za provedbu natjecaja, na celu s opcinskom pravnicom Draganom Zavadom, utvrditi rang listu kandidata. Rješenje o prijemu buduceg referenta ili referentice na radno mjesto po zakonu donosi procelnik Uprave, u ovom slucaju vršitelj dužnosti Marin Grgeta.

Rezultati pismenog testiranja trebali bi biti poznati do kraja tjedna. Buduci djelatnik ili djelatnica dobit ce posao na neodredeno vrijeme, uz obavezu tromjesecnog probnog rada. Prema opcinskom pravilniku, koeficijent za izracun place za ovo radno mjesto je 0,75, a množi se s bruto osnovicom od 8,5 tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter