Za WinDays prijavljeno 1.500 sudionika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iduci tjedan, od 19. do 23. travnja, prostori nekadašnje tvornice duhana, u kojima se svake jeseni održava regionalni Weekend Media Festival, bit ce domacini ovogodišnje Microsoft WinDays10.

Jubilarni, deseti regionalni skup najvece svjetske informaticke kompanije, okupit ce brojne strucnjake iz Microsofta, drugih informatickih, telekomunikacijskih i poslovnih tvrtki, koji ce sudjelovati u radu dvije zasebne konferencije - Microsoft WinDays10 Technology o novim tehnološkim trendovima i WinDays10 Business o novoj poslovnoj praksi.

Prema dosadašnjim prijavama u radu Microsoft WinDays10. sudjelovat ce 1.500 sudionika, koji ce biti smješteni u hotelima Maistre. Uz otkrivanja novih tehnologija i koncepata, osmišljenih za bolje poslovanje, Microsoft ce ovu konferenciju iskoristiti i za niz tehnoloških najava, ukljucujuci i novi Office 2010, razvojni alat Visual Studio te hrvatsku premijeru Windows Phone 7 Series.

Osim niza predavaca, predavanja, rasprava i panela, objavljenih na domeni mswindays, sudionike ce docekati vecernji nastupi DJ-eva, pjevaca i grupa. U prostoru za zabavu bit ce postavljena i Gaming zona, u kojoj ce se moci igrati i zasvirati Guitar Hero. U suradnji s Udrugom za promicanje obrazovanja Delfin, WinDays ce ove godine nabaviti i prijeko potrebno vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom.


Podijeli: Facebook Twiter