Za dvoje djece doplatak 299 kuna!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U našu redakciju javio se Jasmin Terzic, nezaposleni samohrani otac dvoje malodobne djece, koji se našao u bezizlaznoj situaciji i moli ljude dobre volje za pomoc. Naime, od kraja srpnja Terzic je bez zaposlenja i jedina primanja su mu djecji doplatak u iznosu od 299 kuna. Nije uspio platiti podstanarstvo posljednja dva mjeseca, a, ako to ne ucini do 15. rujna, mora iseliti s djecom na ulicu.

Terzic, koji je do otkaza radio u kooperantskoj firmi pulskog brodogradilišta, te metalskom obrtu i poljoprivredi, pokušavajuci bilo kako zaraditi novac koji bi njegovoj djeci osigurao normalan život, sada moli za financijsku pomoc u iznosu od cetiri do pet tisuca kuna ili posao koji bi mu omogucio uzdržavanje djece. Terzic se na ovaj pomalo ocajnicki potez odlucio želeci osigurati krov nad glavom 13-godišnjoj kceri, koja je pocela s novom školskom godinom u Osnovnoj školi Tone Peruško, i sinu, koji ide u djecji vrtic Monte Zaro. Apel za pomoc posljednja je slamka spasa za ovu obitelj koja je u prošlosti proživjela teške trenutke nakon što ih je napustila majka. Otac pokušava svoju malodobnu djecu izvesti na pravi put.

Svi ljudi dobre volje koji žele omoguciti Jasminu Terzicu da s djecom ne završi na ulici mogu mu se javiti na broj mobitela 092/2399-297 ili novac uplatiti na njegov tekuci racun u Raiffeisen banci 2484008-3201179107. To bi omogucilo obitelji Terzic da zadrži krov nad glavom, a još bi više koristilo zaposlenje tate koji bi time svojoj obitelji osigurao sigurna primanja i nadu u bolji život.


Podijeli: Facebook Twiter