Za Dimitrija prikupljeno 15.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oko 15 tisuca kuna sakupljeno je za Dimitrija Kacinu Giovanninija na koncertu u Uljaniku u petak. Nastupali su redom bendovi Bow And Arrow, VIS The Thunderbirds, Hombe, 052, Oliver Kovach, Fault, Mortal Divinity i The Sunglasses Band. Od organizatora doznajemo da je prodano 715 ulaznica, a još oko šest i pol tisuca kuna posjetitelji su ubacili u kutiju za donacije.

Novac je namijenjen lijecenju mladog Puljanina koji je u studenom prošle godine doživio tešku nesrecu te je danas na rehabilitaciji u Varaždinskim toplicama.

Manifestacija je bila vrlo uspješna, ne samo zbog financijskih sredstava koja su prikupljena nego i zbog cjelokupne atmosfere. Bendovi su zbilja dali sve od sebe. Atmosferu bi izmedu nastupa bendova povremeno podizao Todor svojim vicevima. Uz to, na zidu velike sale kluba, u kojoj se koncert, održavao vrtjeli su se slajdovi na kojima je i Dimi.

Spomenut cemo i imena onih koji su sve ovo organizirali, a to su Valter Husaric, Veljko Jakus, Predrag Marinkovic, Marija Tkalcevic-Marinkovic i Goran Todorovic, uz pomoc clanova obitelji brata Dimijeva oca Miomira Kacine Giovanninija, Vedrane Loncar i Damira Babucica. Dodajmo da su novac za Dimija na štandu na pulskoj tržnici prikupljali i clanovi udruge Naš san njihov osmijeh. (M. RADIC)

Demoni u Monte Serpenteu sakupili 1.500 kuna

Još jedan humanitarni koncert preksinoc se istovremeno odvijao u klubu Monte Serpente. Bila je "Zeleno-žuta noc", koju je organizirala udruga navijaca Nogometnog kluba Istra 1961, poznatih kao Demoni. Nastupili su Dean Bakic i Cannone. Od ulaznica, koje su koštale deset kuna, sakupljeno je 1.310 kuna, a još 250 kuna doniralo je osoblje kluba. Polovica ce ici udruzi Facebook Puljani humanitarci, nakon što se novac prebaci u bonove, a polovica udruzi Naš san njihov osmijeh. Premda odaziv i nije bio u skladu s ocekivanjima organizatora, atmosfera u Šerpi bila je odlicna.


Podijeli: Facebook Twiter