Za Brnosom traga i policijski helikopter

Dio sudionika okruglog stola u Circolu (D. ŠTIFANIĆ)
Dio sudionika okruglog stola u Circolu (D. ŠTIFANIĆ)

Još uvijek traje potraga za Danijelom Brnosom (30) iz Vodnjana, osumnjičenim da je počinio kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva 19-godišnjakinje iz okolice Poreča i pokušaj ubojstva njenog kolege s posla, 23-godišnjaka iz Bala, u nedjelju rano poslijepodne ispred hotela Pineta u Vrsaru gdje su oboje radili na recepciji.

Brnosa, koji je prije četiri dana pobjegao, kako pretpostavlja policija, u tamnom BMW-u nepoznate registracijske oznake, traže sve raspoložive snage Policijske uprave, ali i drugih uprava. Osim što su na gotovo svim prometnicama u Istri naoružani policajci, u srijedu se u potragu uključio i MUP-ov helikopter, potvrdila nam je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.

- Demantiramo informacije da je Danijel Brnos pobjegao policiji jer policija Danijela Brnosa nije vidjela, kazala je u srijedu glasnogovornica PU istarske.

- Točno je da je Policijska uprava istarska ovih dana zaprimila nekoliko dojava građana o mogućim lokacijama gdje je navodno viđen Brnos, kao i dojave o provalama u objekte u kojima je mogao boraviti, no Brnos nije pronađen, niti je utvrđeno da je boravio na tim lokacijama. Priče o Kloštru, Kontiji i drugim lokacijama bile su na razini dojave. One su provjerene i pokazale su se netočnima. Policijski službenici nisu ga vidjeli, niti im je pobjegao, kazala je glasnogovornica te potvrdila informaciju da je za Brnosom još od sredine travnja na snazi tjeralica. (M. KOŠTA, M. VUKŠIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter