Za Božic obnovite mu garderobu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pitajte svog muškarca što želi na dar i cut cete svakakve nebuloze. Zato vam donosimo nekoliko prijedloga.

Muškarci, kao što smo toga itekako svjesne, nemoguci su po pitanju darova - ne zato što nisu gramzivi, kao što to vole misliti, vec zato što namjerno odbijaju biti gramzivi onda kada bi trebali.

Pitajte ih što žele na dar i cut cete svakakve nebuloze poput "Ferrarija", "jahte" ili "novog seta golf palica", što je ništa drugo nego njihov nacin da kažu: "Draga, sama se potrudi, ja sam zauzet".

Nakon dugog, pomnog i iscrpnog razmišljanja dosjetili smo se par stvarcica s kojima ne možete pogriješiti kad su u pitanju božicni darovi za vaše muškarce.

Evo nekih od njih: Nadogradnja bilo cega što mu je drago. Ako se voli lijepo odjenuti, kupite mu nove košulje ili majice, a i na sakou ce vam biti posebno zahvalan. Ako voli i šalove, onda ste na konju - ne samo da ce ga rado nositi u hladnim zimskim danima, vec ce taj dar shvatiti kao gestu vaše brige za njega i njegovo zdravlje, što ce biti dodatan plus u vašoj vezi.

Revolucionarni život Friedricha Engelsa autora Tristrama Hunta. Nije baš da se radi o prirucniku stila, no citljiva biografija Marxovog prijatelja Friedricha Engelsa svakako ce ga podsjetiti kako biti pametan ne znaci nužno biti smrtno ozbiljan.

Cipele su nešto što je uvijek poželjno. Koliko god odijelo cinilo covjeka, toliko ga obilježava i ono što nosi na nogama, a nema gore stvari od muškarca koji ne drži od sebe. Lijepi par crnih ili smedih kožnih cipela uvijek ce dobro doci, bilo za posjet blagdanskoj misli, ili pak nekom predbožicnom domjenku.

Metroseksualci i više konzervativniji tipovi muškaraca cijenit ce i kvalitetan remen ili novcanik, dok za alternativu u obzir možete uzeti i torbicu za laptop. To su neke od stvari koje ce zasigurno koristiti, a nece se, kao što to imaju obicaj, zahvaliti na daru i pospremiti ga na dnu ormara.

Švicarski sat kojeg ste dali na gravuru nece mu samo biti od sentimentalne vrijednosti, vec ce se osjecati važnije kada budu znali da na ruci nose nešto što je odabralo istancano žensko oko. Osim satova, gravirati se mogu i novcanici sa metalnim kopcicama i, naravno, nakit, kakav god on bio.

Više od zlata muškarci preferiraju srebro, a prije ce im se svidjeti narukvica nego lancic. S druge strane, ne previše upecatljiv prsten takoder ce ostaviti željeni efekt.

Ako ste, a vjerujemo da jest, kratki na financijskom polju, najbolja opcija tada je nova aplikacija za njegov mobitel. Zavisno o tome što mu odaberete, moci ce pratiti najnovije vijesti, sport ili traceve izravno na svom mobitelu i tako uvijek i u svakom trenutku znati što se dogada oko njega.

Tisucu mjesta koje treba posjetiti do kraja života autorice Patricie Schultz možda ce se ciniti previše revijalnom, no možete je "ukrasiti" zabilješkama na onim mjestima na koje bi ga željeli povesti, ili mu jednostavno možete priuštiti aparat za kavu. On nije striktno povezan s modom, ali ce se zbog aparata on osjecati kao Talijan, što je nova muška furka.


Podijeli: Facebook Twiter