Za bdijenje s papom više nema mjesta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za bdijenje pape Benedikta XVI. s mladima na zagrebackom Trgu bana Jelacica više nema ulaznica. Potvrdili su nam to u tajništvu Odbora Zagrebacke nadbiskupije za docek Svetog Oca.

Bdijenje s Papom trebalo bi, prema programu, poceti prvog dana njegovog boravka u Zagrebu, 4. lipnja, u 19.30 sati. Prema informacijama odbora, za taj su dogadaj podijeljene 23 tisuce ulaznica.

Najprije je bilo predvideno da ce se prijave mladih za susret sa Svetim Ocem primati do 2. svibnja, ali je, zbog povecanog interesa za sudjelovanje na molitvenom bdijenju, rok produljen do 13. svibnja. No, iako su do isteka roka ostala tri dana, iz organizacijskog odbora su izvijestili da mjesta više nema.

Ipak, i oni koji se nisu uspjeli izboriti za besplatnu ulaznicu za Trg bana Jelacica, imat ce priliku, barem posredno, pratiti bdijenje. U organizacijskom odboru napominju da ce svi koji žele, bez obzira na godine, moci na trgu ispred katedrale i na Kaptolu pratiti putem videozidova i razglasa sve što se dogada na Trgu.


Podijeli: Facebook Twiter