Za Antona prikupljeno 150.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarnom akcijom "Volio bih gledati kroz prozor" za Antona Živkovica do sada je prikupljeno 150 tisuca kuna, od cega 60 tisuca prodajom ulaznica koje su gradani kupili za nedjeljnu revijalnu sportsko-zabavnu manifestaciju u Domu sportova "Mate Parlov", objavio je u utorak voditelj akcije fra Tomislav Hrstic na konferenciji za novinare. Glasnogovornik akcije Nikola Pavlakovic rekao je da je prodano više od tri tisuce ulaznica te da se tražila karta više.

"Nismo još završili akciju. Svi koji žele pomoci Antonu da ove blagdane doceka u boljem okruženju mogu to i dalje uciniti uplatom na žiro racun u Zagrebackoj banci 2360000-1500197611, s pozivom na broj 29112009, za primatelja franjevacki samostan sv. Antuna, Pula, i opisom placanja "Pomoc za Antona Živkovica". Taj racun ostaje otvoren do daljnjeg, a akcija ce završiti kad se Anton useli u novi stan, koji još treba opremiti bijelom tehnikom i završiti pravni postupak preuzimanja", rekao je Pavlakovic.

Fra Hrstic je iskoristio priliku zahvaliti svim gradanima koji su se odazvali ovoj akciji, kao i ljudima, tvrtkama te institucijama koje su sudjelovale, doprinijele ili pomogle pri organizaciji i sponzoriranju.

Anton je nakon skoka u more ostao vezan za postelju. S obitelji živi u podrumskom stanu bez ijednog prozora, a trudom dobrih ljudi koji pomažu ovu humanitarnu akciju Anton i njegova obitelj mogli bi uskoro živjeti u puno kvalitetnijim uvjetima.


Podijeli: Facebook Twiter