Za 30 kvadrata 80 tisuca kuna!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Grad Pula nedavno je na javnom natjecaju prodao osam od ukupno 11 ponudenih poslovnih prostora. Tako ce u Ulicu Sergijevaca 14 useliti trgovacki obrt Gulliver i obavljati trgovinsku djelatnost s mjesecnom zakupninom od 14.900 kuna.

U istoj ulici, ali na broju 43, uselit ce se pak trgovacki obrt Isabelle s predvidenom trgovinskom djelatnosti i to ce mjesecno placati 22.800 kuna zakupnine. Najvišu pojedinacnu zakupninu placat ce pulska tvrtka Amor u vlasništvu Gjergja Zefaja koji ce 30 kvadrata na adresi Ulica Sergijevaca broj 4, u kojem se dugo vremena nalazio krojacki obrt Štefice Žbulj, placati mjesecno 80 tisuca kuna, odnosno cak 2.600 kuna po kvadratu. Obavljat ce ugostiteljsku djelatnost.

U Anticovoj 11 tvrtka Benn iz Marcane obavljat ce takoder trgovinsku djelatnost i za to mjesecno izdvajati 6.300 kuna. Na svega 12 kvadrata na Giardinima broj 15 trgovinsku djelatnost obavljat ce rijecka tvrtka Papilio i za to placati 4.260 kuna.

U Ciscuttijevoj 6 za 9.335 kuna mjesecne zakupnine Eurest trading iz Medulina takoder ce obavljati trgovinsku djelatnost, dok ce se u Zagrebacku 10 useliti Sophos lab i mjesecno u gradski proracun uplacivati gotovo 12.100 kuna. U Istarskoj ulici na broju 18 trgovinskom djelatnosti bavit ce se Antonina Krasnici iz Medulina za mjesecnu zakupninu od šest tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter