Za 200.000 € narucio ubojstvo roditelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog sumnje da je za 200 tisuca eura narucio smaknuce svojih roditelja policija je, prije nego što se planirani zlocin realizirao, uhitila 41-godišnjeg Zvonimira Balova kojega tereti za poticanje na teško ubojstvo.

Nakon što je protiv Balova dovršena kriminalisticka obrada, sudac istrage zagrebackog Županijskog u utorak mu je odredio jednomjesecni istražni zatvor zbog opasnosti od uništenja dokaza, utjecaja na svjedoke te mogucnosti ponavljanja kaznenog djela.

U službenom izvješcu zagrebacka policija navela je da je osumnjiceni tijekom srpnja ove godine jednoj muškoj osobi predložio da za nagradu od 100 tisuca eura ubije njegova oca, a kasnije za isti novcani iznos i njegovu majku.

Na zlocinacki pothvat on se navodno odlucio da bi naslijedio roditeljsku imovinu, no slucaj je otkriven prije kobnih posljedica.

U policiji kao ni na sudu nije bilo moguce doznati koliku je imovine Balov trebao naslijediti u slucaju smrti svojih roditelja, koji su ga, kako se neslužbeno doznaje, zbog obiteljskih nesuglasica planirali razbaštiniti.


Podijeli: Facebook Twiter