Vulkan i Dr. Vinko i Milicija u labinskom Rock Caffeu

Grupa Vulkan
Grupa Vulkan

Sutra u 20 sati prvi put u Labinu održati će se Pub Quiz. Projekt je to grupe entuzijasta koji je pokrenut u Zagrebu prije više od šest godina i koji se u zadnje vrijeme proširio čitavom zemljom. Tema ovog prvog kviza je glazba a mogu učestvovati ekipe od tri do pet članova. Kotizacije nama, a nagrade na kvizu su prigodne.

U petak u 22 sata u goste dolazi grupa Vulkan sastavljena od provjerenih glazbenika sarajevske i zagrebačke rock škole u kojoj sviraju Zlatan Ćehić-Ćeha, poznat kao dugogodišnji basist i pjevač Divljih Jagoda, zatim gitarist Prljavog Kazališta Mario Zidar te Robert Jurčec Muha. Osim pjesama s prvog albuma "Vulkan" publika može očekivati najveće hitove Divljih Jagoda, Prljavog Kazališta, Bijelog Dugmeta, Indexa, Yu grupe, Drugog načina, Smaka, Atomskog skloništa te klasike svjetske rock scene u posebnoj blues & rock formi prilagođenoj malim klupskim prostorima.

U subotu u 22 sata nastupa varaždinski progresivni rock sastav Dr. Vinko i Milicija čiji glazbenici nastupaju i surađuju sa najvećim hrvatskim pop i rok zvijezdama. Osnivač sastava Vinko Puclin trenutno je član grupe Noćna straža, pratećeg sastava Borisa Novkovića, a svirao je i sa Željkom Bebekom, Zdenkom Kovačićek, kao član sastava HRT-a emisije "Za srce i dušu". Dr. Vinko na svojim koncertima izvodi također program pod nazivom "Tribute to The Police". Ulaz na sve koncerte je besplatan. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter