Vukušic srušio pulske snove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši "Istre 1961" doživjeli su na dobro ispunjenoj Kantridi protiv "Hajduka" peti poraz sezone, ali igrom svakako nisu razocarali. Na kraju su imali nekoliko prilika za izjednacenje koje su u nastavku po svemu i zaslužili, ali malo Subašic, malo vlastita nespretnost odnijeli su bod. U prvih su 45 minuta gosti, koji su se uz podršku svojih navijaca osjecali kao domacini, nametnuli u središnjici diktirajuci ritam i stvorivši nekoliko prilika za gol, a poveli su sretnim golom Vukušica. U nastavku su Puljani bili bolji i nizali prilike, ali je Subašic bio na visini. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ante Vukušic u 23. minuti. Nakon deset kola Istra 1961 je i dalje 13. s 9 bodova.

Susret 10. kola Prve HNL: Istra 1961 - Hajduk 0:1 (0:1). Stadion Kantrida. Gledatelja: 2.000. Sudac: Draženko Kovacic (Križevci) -. Pomocnici: Ambrinac i Olujic (oba Zagreb). Strijelac: 0:1 Vukušic (23'). Žuti karton: Markovic (Istra 1961).

ISTRA 1961: Lisjak, Barišic (od 84' Nikolic), Deak, Kacic, Švrljuga, Markovic, Andelkovic, Župan (od 71' Alimi), Bodrušic, Traore (od 55' Okic), Šehic.

HAJDUK: Subašic, Šeric, Vejic, Ibricic (od 90' Cop), Vukušic (od 73' Ljubicic), Strinic, Buljat, Maloca, Pandža (od 62' Ticinovic), Cernat, Sharbini.


Podijeli: Facebook Twiter