Vukovar - Rovinj 1:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon napornog putovanja rovinjski odbojkaši susret protiv Vukovara zapoceli su dosta slabo, što je domacin iskoristio i poveo s cetiri, pet poena razlike (10:5) te nešto kasnije i 15:8, pa se u redove gostiju pocela uvlaciti nervoza. Ipak, uspjeli su se Rovinježi približiti na 23:20, ali nisu uspjeli preokrenuti omjer, pa je prvi set otišao na stranu Vukovaraca.

U drugom setu sasvim druga slika. Rovinježi na servis Ivankovica dolaze u prednost 7:2 te su dobrom igrom na prijemu držali sve konce igre u svojim rukama. Nakon vodstva 20:14 bilo je jasno da ce doci do poravnanja ukupnog rezultata.

U daljnjem tijeku susreta odbojkaši Rovinja imali su prednost 14:7 i 21:11 te su set više no zasluženo riješili u svoju korist. U cetvrtom setu na pocetku približno izjednacena igra do 9:9, no završnica seta pripala je igracima trenera Marina Ivanica.

Demirovic, Venier i Išek zaustavljali su sve lopte protivnika, a ostali igraci na vrijeme reagirali u obrani. Odbojkaši Rovinja s novim bodovima nastavljaju uspješnu seriju, ostvarivši sinoc devetu uzastopnu prvenstvenu pobjedu.

Zaostali susret 17. kola Prve A lige odbojkaša: Vukovar - Rovinj 1:3 (25:21, 19:25, 14:25, 17:25). Dvorana ŠT Borovo. Gledatelja: 100. Suci: Muha i Mijic (oba Osijek).

VUKOVAR: Rošic, Leko, Petrovic, I. Tomic, Celan, Mrkonjic, Bacic, T. Tomic, Mihaljevic, Pribic, Mrdanov, Trusic.

ROVINJ: Stanisavljevic, Venier, Demirovic, Ivanic, Sošic, Išek, Garic-Bissi, Ivankovic.(Iv. R/NL.)


Podijeli: Facebook Twiter